in

Мадона разкри пред феновете си за срещата си със смъртта

Кадър: Youtube/Madonna

Световноизвестната изпълнителка Мадона разкри защо е било отложено световното ѝ турне през лятото. Преди дни на концерт в Бруклин тя прекъсна музикалните си изпълнения и призна, че се е срещнала отблизо със смъртта – а това било нещо, от което много се страхувала.

Поп иконата Мадона разкри пред феновете си за ужасния страх, който е преживяла тази година. Певицата сподели пред феновете си на концерта си в Бруклин, Ню Йорк, през уикенда, че е прекарала 48 часа в кома, съобщава NBC News.

По време на представлението си в събота Мадона разкри, че е била в медикаментозна кома два дни през лятото. Тя благодари на свой приятел, за когото споделя, че е спасил живота й.

„Не приемам нищо от случилото се за даденост“, каза Мадона, „Тук има някои много важни хора, които бяха с мен в болницата. Има една много важна жена, която ме завлече в болницата… Припаднах на пода на банята ми и се събудих в интензивното отделение“, казва Мадона.

През лятото поп иконата беше получила сериозна бактериална инфекция. Тя беше принудена да отложи откриването на The Celebration Tour, което трябваше да започне в средата на юли.

Мадона заяви, че се е събудила с всичките си шест деца до леглото си, шегувайки се, че е трябвало „почти да умре“, за да ги събере в една стая. Първата мисъл, която я застигнала тогава била за майка й – „защото майка ми почина от рак и тя беше сама“.

Мадона добави, че понякога е необходимо да се случи нещо толкова екстремно, за да си спомним страха и самотата, през които преминават другите хора.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/