in

Преди изборите в Русия: Путин обяви дали се чувства годен за поста си

Кадър: Youtube/NBC News

Държавният глава на Русия смята, че е напълно по силите му да упражнява правомощията си като президент, въпреки че вече е на 71 години. Той заяви това по време на една от изявите си, част от предизборната му кампания

Руският президент Владимир Путин, който е изправен пред поредните президентски избори през март, заяви, че се смята за годен за поста си въпреки напредналата си възраст, предаде ДПА.

„Чувствам в себе си силата, енергията да работя, за да изпълня задачите, които стоят пред страната“, заяви днес 71-годишният Путин по време на посещение в отдалечения регион Чукотка в Далечния изток на Русия, цитиран от ТАСС.

Той подчерта, че е „зрял мъж“, като отбеляза, че се чувства като баща, който се радва на успехите на другите в семейството.

Президентът Путин каза, че спортува по два часа на ден и разкри, че по време на следването си по право е придобил квалификация като дърводелец и е изкарвал доста пари, като е правил прозорци.

Държавният глава на Русия даде обещание да се заеме с регионалните проблеми, като например липсата на акушерска помощ в Чукотка.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/