in

Колко още ще продължи незаконното паркиране в центъра на Варна(СНИМКИ)

снимка: М. Владов

В редакцията на медия „Нова Варна“ отново се получиха снимки и информация от г-н Мирослав Владов от Варна. На кадрите се вижда паркирани автомобили в разрез със закона.

снимка: М. Владов

Публикуваме текста без редакторска намеса.

„Иизпращам ви снимки от незаконния „паркинг“ пред храм „Св. Атанасий“ в 10:00 ч. днес. Капацитетът му е запълнен до краен предел, та има паркирали автомобили и върху жълтите линии пред антипаркинг елементите. За да пресече пешеходец, майка с детска количка или инвалид вече е необходимо да преминат на тротоара на отсрещната страна на улицата.

снимка: М.Владов

Уважаеми, г-н Коцев, имате ли воля нещо да се промени, общинските институции да започнат да работят и да се осъществява своевременен и надежден контрол над нарушителите? Колко време и подадени сигнали са необходими, за да се предприеме някакво действие? На отсрещната страна на улицата имаше автомобил с поставена скоба за неплащане на таксата в „Синя зона“. Как ще му обясните, че той е нарушител, а заснетите от мен автомобили не са? Докога ще има привилегировани и на какво основание?

снимка: М.Владов

Дойдохте на власт с обещание да промените начина на работа в общината. Моля да направите нещо, за да опровергаете думите на един бивш футболист, че „новите са като старите, само че са нови“.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/