in

Идва Вълча луна: Тези няколко зодии да внимават и да се възползват максимално от момента

Колаж: "Нова Варна"

На 25 януари, точно в 19:54 ч. ще настъпи януарското пълнолуние в знака Лъв. Тое е известно още с мистичното наименование Вълча луна. Този период ще бъде особено интересен конкретно за представителите на четири зодиакални знака – Лъв, Водолей, Телец и Скорпион. Тези зодии ще са най-повлияни от първото пълнолуние за годината и трябва да внимават

Лъв

За Вас пълнолунието ще бъде свързано с голямо желание от Ваша страна да бъдете забелязани и оценени. Това желание ще бъде особено засилено именно на 25 януари. В този ден ще трябва да се постараете да изложите своите дарби и умения на показ.

Водолей

Около това пълнолуние Вие ще се фокусирате най-вече върху утвърждаването, което жадувате да получите в отношенията с партньора. На 25 януари ще изпитате желание да се обградите от хора, които изразяват обичта си към Вас. Гледайте на този ден да им обърнете необходимото внимание, за да се чувствате и Вие, и те добре.

Телец

На този 25 януари е добра идея да се заемете с дома си. Сега е добър момент да осъществите дълго планирани ремонти и подобрения у дома, ако се нуждаете от такива. Ако пък не – постарайте се да прекарате повече време у дома. Добра идея е да поканите приятели вкъщи.

Скорпион

За Скорпионите 25 януари е идеалният момента да покажат лидерските си качества и да ги използват максимално в професионален план. Не пропускайте нито един шанс да направите това и ще бъдете оценени.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/