in

Кеч мания в парламента на Малдивите: Депутати се впуснаха в зрелищна схватка (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

Страстите в парламента на Малдивите са се разгорещили до такава степен, че негови членове са започнали да се млатят с депутати от опозицията. И всички тези ритници и други бойни движения се раздават точно до стола на председателя на парламента. През това време пък се чува как други техни колеги крещят в залата

Сесията изпада в хаос, когато основната опозиционна Малдивска демократическа партия (МДП) решава да откаже одобрението в парламента на някои членове на кабинета на президента Мохамед Муизу преди ключовото гласуване за кабинета, според съобщения в местните медии.

Тогава проправителствени депутати инициират протест, възпрепятствайки хода на парламентарното заседание, се казва в докладите.

Ройтерс успя да потвърди местоположението по цвета, дизайна на стените и разположението на осветително тяло и високоговорител, които съвпадат със снимките от файла.

По информация от местни медии депутатът Абдула Шахим Абдул Хаким е бил ранен по време на ожесточена свада между проправителствени депутати и опозиция в неделя. Ройтерс не можа независимо да провери кога са заснети видеоклиповете.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/