in

Борисов извънредно: Абсурдно е да се говори за импийчмънт на Радев

Кадър: Facebook/Новините на NOVA

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви днес, че е абсурдно да се иска импийчмънт за човек, пряко избран от народа, визирайки държавния глава Румен Радев. Освен това Борисов заяви и това, че човек, който се счита от народа за обединител, не е правилно да говори като партиен лидер

„Призовавам всички да бъдат по-внимателни с лепенето на етикети. В една правова държава има институции, които работят по сигнали. Има слухове и внушения, които невинаги се оказват такива“, посочи Бойко Борисов.

„Когато им е изгодно едните говорят срещу службите, други – срещу сглобката. Не знам кога Нинова е щастлива от президента Радев”, заяви още лидерът на ГЕРБ.

Припомняме, че вицепрезидентът Илияна Йотова бе заявила вчера, че президентът Румен Радев в получил предложение да стане част от „сглобката“, което той отказал, а всички нападки към него започнали след това.

„Лично аз такава оферта не съм предлагал, трябва да питат другите лидери, едва ли Йотова си го е измислила“, заяви Бойко Борисов по въпроса.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.