in

Кирил Петков във Варна: Кметът на Варна работи. Вратите на Общината са широко отворени за всички

Кадър: Facebook/БНР - Радио Варна

Днес съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков дойде на посещение във Варна. Той се срещна с местните структури на ПП, общинските съветници и кмета на Варна Благомир Коцев.

След това се проведе съвместно изявление на Кирил Петков, Благомир Коцев и Даниел Лорер пред варненски журналисти.

„Много се радвам. Току-що идвам от Общината и даже с влизането в сградата попитах портиерката „Как изглежда Общината от Ваша гледна точка?“. И тя каза „Вратите са широко отворени и хората непрекъснато идват са говорят с кмета. Така че първата стъпка вече е направена. Поздравявам кмета! Широко отворени врати към гражданите, за да могат да имат отворена дискусия“, заяви Кирил Петков пред медиите.

„Когато се говори за работа между държавата и общината, второто нещо, за което съм тук е фактът, че Варна има 100 млн. бюджет за допълнителни проекти. Кметът ме запозна с около 50 проекта, които той има като инициативи, които ще искаме да се случат. И това, за да се случи, не може само кмета, не може само държавата, – трябва да работим заедно. И аз съм много щастлив, че той специално ме покани, за да обсъдим тези неща как да се случват. Варна ни посрещна много отворена и щастлива, че промяната е дошла“, посочи Петков.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.