in

Мазилка падна върху кола с варненска регистрация във Велики Преслав

Снимка: Google Street View

От шуменската полиция съобщиха за медия „Нова Варна“, че са нанесени щети върху лек автомобил във Велики Преслав. Мазилка, паднала върху автомобила, става причина за щетите. На същата улица са увиснали и ламарини от покрив на сграда. Оказва се, че природни явления са довели до щетите

В 09:43 часа вчера в дежурната част на РСПБЗН-Велики Преслав е приет сигнал за паднала мазилка върху паркиран на ул. “Борис Спиров“ в града лек автомобил. На място бил пратен екип.

Изяснено било, че след природни явления върху лек автомобил „Дачия“ с варненска регистрация е паднала мазилка и повредила ляв мигач, одраскано било лявото странично огледало, повреден бил предния капак и левият калник над мигача на автомобила.

Минути след това е приет и сигнал за висяща ламарина от покрив на сграда на същата улица в града. Към адреса бил насочен спасителен екип. Районът с висящите ламарини бил обезопасен, собствениците на апартаменти в жилищния блок са уведомени.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.