in

Гражданка изпрати благодарствено писмо до полицията в Шумен

Снимка: МВР

Жена от Нови пазар е изпратила благодарствено писмо до директора на ОДМВР-Шумен. За това съобщиха от шуменската полиция за медия „Нова Варна“. Жената заявява, че е изключително доволна от бързата реакция на органите на реда

В писмото жената описва как на 25 януари вечерта в близост до жилището ѝ е станала катастрофа. Блъсната от непознат бил лекия автомобил на нейни съседи, а водачът напуснал мястото на произшествието. В писмото г-жа Иванова пише, че полицейските служители, които пристигнали на място след подаден към тях сигнал успели в рамките на около половин час да намерят виновния водач и да му наложат санкция. Изключително доволна съм от бързите и адекватни действия на вашите служители независимо, че аз не съм потърпевша от случилото се. Като гражданка съм благодарна, че показват на такива шофьори, че няма да позволят да останат без санкция и да застрашават живота и здравето ни на пътя, завършва писмото си г-жа Иванова.

Сигнал за произшествието е приет на 25 януари в дежурната част РУ- Нови пазар. Съобщено било, че на ул.“ Марица“ в града е блъснат паркиран лек автомобил Ауди А3 с шуменска регистрация. Оперативният дежурен насочил към адреса полицейски екип Тихомир Миленов и Владимир Манолов. Те установили, че автомобилът бил ударен в задната част. Предприели незабавни действия за установяване на извършителя, след обход установили, лек автомобил Шкода със софийска регистрация със следи от птп по предната му част. Установен е водачът, съставен му е акт за установено административно нарушение и затова, че като водач не си е изпълнил задълженията като участник в произшествие.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.