in

Времето утре: Ето колко градуса ще покажат термометрите във Варна

Снимка: Pixabay

Според прогнозите на НИМХ, утре времето по Черноморието ще бъде една идея по-топло от днес. Във Варна се очаква температурата да стигне до 22 градуса. Ето и пълната прогноза за тази нощ и утре (9 февруари, петък):

През нощта ще е предимно ясно. В повечето райони ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. В Югоизточна България ще е почти тихо и сутринта там ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност. Минималните темпераури ще са между 3° и 8°, п-ниски ще са по високите полета на Югозападна България, в София – около 3°.

Утре отново ще бъде предимно слънчево и топло. Ще духа слаб, в Източна България и северно от планините умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са между 17° и 22°, в София – около 17°.

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен и силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 17°, на 2000 метра – около 4°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Преди обяд на места главно по южното крайбрежие видимостта ще е намалена. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са 19°-22°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Снимка: НИМХ

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/