in

Александра Богданска: Мел Гибсън ми каза, че съм красива

Колаж: "Нова Варна"

Българският топмодел Александра Богданска участва в подкаста на Сашо Кадиев, в който разказа интересни факти от детството си, първите си прояви катомодел, отношенията си с Даниел Петканов, срещата си със световноизвестния актьор Мел Гибсън и куп други любопитни неща.

„Гостуващите в България продукции си имаха определени фирми, с които аз нямах ексклузивен договор, като този, от който вече бях изпатила. Там сключвах на проект. И когато имаше нещо интересно, за което съм подходяща, те ме викаха на кастинг. И по тази линия ме извикаха като момиче статист, заедно с още десетина момичета от моделски агенции, които да бъдем статисти на фона на холивудската продукция „Непобедимите 3“, която ще се снима в България и вече се снима. В нея участват едни от най-известните екшън актьори в света.

„Аз по принцип не съм голям филмов почитател. Аз обичам да чета книги. И отидох просто ей така. Изобщо не очаквах да ги видя тези хора на живо. Изобщо това не ми е минавало през мисълта. А те не ни и казват, за да няма предварителни нагласи, разочарования, очаквания. И отивам там. Действието се развива примерно на 60 метра от нас. Ние сме просто преминаващи по улицата. Обаче им трябваше асистентка в една сцена на Мел Гибсън, в която може би впоследствие режисьорът е решил да промени нещо в последния момент. И ни наредиха всички момичета, които бяхме около 15. Режисьорът ни погледна и каза „Ето, нея облечете и я оставете на стълбите. Сега ще дойде Мел“. Но той това го каза на хората от екипа. Аз все още не бях разбрала. Веднага почнаха да идват с едни куфарчета и да ме гримират и преобличат“, разказва еуфорично българската моделка.

„Обръщам се и виждам, че по стълбите на Националния исторически музей се задава Мел Гибсън. Аз трябваше да съм негова асистентка. Да държа книга, в която записвам нещо и да се усмихвам“, разказа за срещата им Богданска.

„Той дойде отзад, застана до мен, подаде ми ръка и каза „Приятно ми е да се запознаем. Мел“. А аз стоях с наведена глава. Тогава той ми каза „Много си красива“. Не стига, че пръв ми подаде ръка, за да се запознаем, а ми прави и комплименти“, възкликна удивена красавицата.

„То не е защото съм по-специална или защото съм супер красавица. Той просто се държи така с всички. Тогава осъзнах, че истински големите звезди са много заземени и уравновесени. Те са хора и обичат човешкото държание и отношение и обичат да го дават на хората. А пък хората, които са нереализирани в България и леко злобнички от факта, че са нереализирани, те са точно най-арогантните. Истински успелият човек е добър и спокоен!“, смята Богданска.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.