in

Борисов с ултиматум: Или Мария Габриел ще е премиер и външен министър, или избори 2 в 1

Кадър: Facebook/Novini.bg

Стана ясно, че ГЕРБ-СДС нямат намерение да отстъпват Външно министерство на „Продължаваме Промяната – Демократична България“

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов постави ултиматум на колегите си от ПП-ДБ – или Мария Габриел ще е премиер и външен министър, или отиваме към избори 2 в 1.

Кирил Петков – безкомпромисен след изказването на Борисов

„Разбрахме тяхната червена линия – или Външно, защото трябвало ПП да се показвали, иначе нямало да се показват, или всичко друго се чупи. Щом има такава червена линия, разбираме ги, единственото, което можем да предложим разумно, е поне изборите да са 2 в 1, да не харчим пак 300-400 милиона лева. Не се ли случи ротацията, това ще се случи в последствие“, коментира Борисов.

„Потресен съм от изказването на Денков, който искал Външно министерство, че да се чува гласът на ПП-ДБ, а не на България, на правителството и на народа. Сега, като са отишли Богданов, Василев, Радев в САЩ – само министри на ПП, чий глас чуват там“, попита Борисов.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/