in

Млад мъж от Варненско спешно се нуждае от помощ, за да живее 

Снимка: Facebook

Млад мъж от Провадия, обл. Варна се нуждае от спешна помощ, за да се пребори за живота си. Това е 35-годишният Нурсел Адем Реджеб. За помощ моли Мехмед Ерджанов. Ето каква гореща молба отправи той в социалната мрежа Фейсбук:

„Здравейте приятели, обръщам се към Вас със Зов за помощ!

Нурсел Адем Реджеб, 35 г., е момче със златно сърце, но за съжаление ни се наложи да чуем страшната диагноза чернодробна недостатъчност. Минахме през много болници, но от всякъде чувахме, че няма да живее. „Трябва чернодробна трансплантация, но трябва да изчакате!“ Сега се наложи спешен прием в болница, защото жизнените му показатели не бяха стабилни. Не може да стои на крака, отпадналост, болки и т.н. После му отказаха и бъбреците, в същото време той гасне пред очите ни. В момента той не може да се обслужва сам, на легло е, под лекарско наблюдение и на медикаменти, които да го поддържат.

Без да губим повече време решихме да се обърнем към Турция за помощ. Турска болница пое ангажимента да го транспортира с линейка и медицински екип, като ни обясниха, че имаме реална възможност за спасение. Беше ни ясно обяснено, че имаме две възможности, за да спасим живота му: ТРАНСПЛАНТАЦИЯ ИЛИ РЕЗЕКЦИЯ, но след като го прегледат, ще бъде избран най-правилният вариант.

Ориентировъчната сума, която ни е необходима, за да можем да спасим Нурсел Реджеб, като в нея влизат всички разходи, е 100 000 €.

От цялото си сърце Ви молим да ни подадете ръка и да ни подкрепите. Ние вярваме, че парите не струват повече от живота и ако се обединим, ще спасим Нуни! Дори едно споделяне ще му помогне. Благодаря Ви!“

Открита е сметка за дарения и който има желание и възможност да помогне, може да го направи по следния начин:

IBAN BG35STSA93000030628471
BIC STSABGSF
Хюсние Адем Реджеб
Основание за превод: дарение
Благодарим от цялото ни сърце
Ако някой иска да се свърже с мен, за да обясня по подробно на тел. 0892767300

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.