in

„Кюстендилската Мадона“ в „Ергенът“ се напи до безпаметност: Наложи се намеса на екипа на шоуто

Кадър: бТВ

Вчера в романтичното риалити „Ергенът“ беше представена и втората порция претендентки за сърцето на бизнесмена Алек Младенов. Безспорно силно впечатление на всички направи Христиана, която нарича себе си „Кюстендилската Мадона“ и шашна ергена със своя нестандартен подарък за него – синя слива

Гръмогласната училищна психоложка Христиана така се напи, че вкара в потрес останалите участнички, екипа на предаването и зрителите, които изразиха възмущението си от нея в социалните мрежи.

Участничката се изложи още в началото на шоуто, напивайки се безпаметно на първия вечерен коктейл и заяждайки се с други претендентки за сърцето на Алек. През цялата вечер тя не спря да надига чашата с вино и да подвиква на останалите.

„Ще те заапя след малко!”, каза Хриси на едно от другите момичета – Теа, завалвайки думите си. А Теа ѝ отвърна: ”Не си ми на нивото, не желая да разговарям с теб!” Но спорът между госпожиците продължи по време на коктейла.

В един момент екипът на шоуто се намеси. Мъж от екипа каза:

„Може ли да поговорим за малко? Искаме сега малко да си починем с теб. Да си поговорим някои неща. Седни малко да си починеш. Ще изпием по едно кафе. Не е станало нищо кой знае какво. Просто ще ти трябва малко тайм аут“.

„За щастие май някой я прибра, за да спре да пие. Някъде в изтрезвителното предполагам“, заяви Теа след възникналата ситуация.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/