in

Още подробности след ареста: И кучета са намесени в обтегнатите отношения между Шопов и Тийвс

Кадър: Youtube/HRISTOSHOPOVcom

Припомняме, че известният български актьор Христо Шопов беше задържан заради заплаха с пистолет, отправена към жена по време на междусъседски спор в столицата. Патриша Тийвс се оказа жената, която твърди, че е била заплашена. Тя се яви на разпит в 7-мо РПУ днес.

Патриша Тийвс е заснела видео със спречкването, на което се чува репликата „Ще те убия”, но от него не става ясно дали актьорът носи пистолет.

Тийвс живее в съседство на Христо и Мариана Шопови в столичния квартал „Малинова долина” от няколко години. Твърди, че отношенията ѝ с тях отдавна са обтегнати заради спор за кучета, пише БГНЕС.

Според разказа на Патриша вчера тя паркира колата си пред гаража, а Мариана, съпругата на Шопов, паркира след нея така, че колата на Патриша не може да излезе.

Патриша отива на вечеря с такси и вдига чистачката на автомобила на Мариана. След като се прибира по-късно вечерта вижда своята чистачка счупена и възниква скандал, казва Тийвс.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/