in

Певицата Християна Лоизу обяви в ефир: Бременна съм

Колаж: "Нова Варна"

Гласовитата певица с кипърски произход е една от участничките в новия сезон на тв шоуто „Като две капки вода“. Вчера тя се преобрази не в една, а в две звезди – Шакира и Риана. По време на представянето ѝ наблюдателни зрители забелязаха, че коремчето ѝ е подозрително наедряло. И за това си има причина!

Оказа се, че талантливата певица е бременна. Това обяви самата тя по време на излъчването на живо вчера.

Веднага след зрелищното обявяване на прекрасната новина се появи и коментар от страна на бившия на Християна Лоизу.

Припомняме, че преди време певицата прекрати дълга и сериозна връзка. Кипърката бе обвързана и лудо влюбена в журналиста Борислав Борисов, познат като Боби Стар. Двамата влюбени дори се сгодиха официално. Но изведнъж любовта между тях угасна и се стигна до край на връзката им.

Минути след лайфа Боби написа в Инстаграм профила си: „Каквото от теб – такова от мен. Сърди се на себе си, ако нещо…“. А после добави: „Една жена не знае какво й липсва, докато приятелката й не й се похвали“.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/