in

Откриха 72 огнестрелни оръжия и над 3000 патрона в дома на Ален Делон

Колаж: "Нова Варна"

Полицията конфискува 72 огнестрелни оръжия и повече от 3000 патрона от дома на френска филмова звезда Ален Делон. Домът на екранната легенда се намира на около 135 километра южно от Париж. В него е открито и стрелбище.

По данни от прокурори Ален Делон не е имал разрешение, което да му позволява да притежава оръжие, съобщава Би Би Си.

88-годишният актьор беше звезда от златната ера на френското кино, известен със своята твърда персона на екрана в хитове като „Самурай“ и „Борсалино“.

Претърсването във вторник беше разпоредено, след като назначен от съда служител, изпратен в дома на Делон, забелязал оръжие и предупредил съдия.

Звездата беше в лошо здраве през последните години, след като получи инсулт през 2019 г. и страдаше от друго сериозно заболяване, неназовано във френските медии.

Разпадът на семейството му също нашумя във Франция.

Трите му деца изложиха взаимните си оплаквания пред медиите в поредица от обиди, обвинения, съдебни дела и тайни записи.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/