in

Шермин се разделила с приятеля си една седмица преди да влезе в „Ергенът“

Кадър: Youtube/Надкаст

В третия сезон на риалитито „Ергенът“ една от първите напуснали участнички е Шермин. В Надкаста на Неделчо и Туджаров, красавицата разказа какво я е подтикнало да се запише за участие в романтичното риалити.

„Като цяло участието ми беше доста спонтанно. Беше седмица преди участничките да заминат за Гърция. Бях се прибрала в България на почивка, заедно с моето бивше гадже, защото исках да го запозная с моите роднини в България – с дядо ми и с още от роднините… И се скарахме, ама наистина се скарахме. Тогава си казах защо не, в момента като съм в моята страна, да се възползвам от това и да се запиша“, разказва Шермин, която се е преместила да живее в Дубай.

„Аз като цяло съм доста импулсивен човек и не мисля много, много. И така… Просто реших да се срещна с тях, те ме харесаха. Имах само една седмица. В мен бяха само дрехите за почивката. Затова се наложи да купя няколко неща преди да замина“, казва още Шермин.

Тя сподели, че е гледала руската версия на „Ергенът“. Според нея там повече се набляга на романтичната част, докато в България нещата били представени по-пошло.

„Аз не бих се целувала с мъж, когото не познавам, особено ако преди пет минути се е целувал друга жена“, казва русокоската.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/