in

Председателят на Общински съвет – Варна стана част от управителния съвет на НАПОС-РБ

Снимка: Общински съвет - Варна

Стана ясно, че председателят на Общински съвет – Варна Христо Димитров е избран за член на управителния съвет на Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България /НАПОС-РБ/.

Вчера се проведе годишното общо събрание на НАПОС-РБ в Пловдив. Градът под тепетата за поредна година беше домакин на форума.

По време на сбирката председателят на НАПОС-РБ и на Общински съвет-Велико Търново Венцислав Спирдонов представиха отчетен доклад на националната асоциация и нейното развитие през последните четири години. Бяха набелязани мерки за 2024 г., които са свързани както със законодателството, касаещо местното самоуправление, така също и с повишаване на административния капацитет.

Христо Димитров отправи благодарности за честта и доверието да стане част от УС на асоциацията. Според него, НАПОС-РБ е най-ценна именно с възможностите да провежда обучения на общинските съветници и да подпомага работата на общинските съвети в страната.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/