in

Красота и блясък на Оскарите 2024: Вижте някои от любимите визии на червения килим

Колаж: "Нова Варна"

Червеният килим на Оскарите и тази година ни впечатли със стил. Дамите в света на киното бяха изненадващо елегантни. Споделяме с вас някои от любимите ни визии.

Марго Роби изневери на розовото и се появи в черно. Красавицата не беше номинирана за ролята си в Барби, но със сигурност грабна вниманието с черна рокля на Версаче, украсена с пайети.

Ванеса Хъджънс обяви бременността си на червения килим на Оскарите, изумявайки с елегантен образ в черна рокля от Вера Уанг, подчертаваща бременното ѝ коремче.

Зендая заблестя на червения килим с рокля Армани, украсена с метална шарка. Въпреки че не е номинирана за Оскар, присъствието ѝ подчерта стила на наградите.

Ема Стоун успя да блесне на Оскарите, където беше обявена за най-добре облечена знаменитост. Носейки ментова рокля на Луи Вюитон, тя изпъкна на червения килим. Нейният филм “Клети създания” получи внушителните 11 номинации, включително за най-добра актриса и най-добър филм. Така тя получи признание в качеството си както на актриса, така и на продуцент.

Кери Мълиган омагьоса с елегантен холивудски стил, облечена в черна рокля тип “русалка”, вдъхновена от Баленсиага от 1951 година.

По публикацията работи: Зоя Георгиева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/