in

Майка от Варна: Детето ми беше ударено в двора на училище пред очите на учител (СНИМКА)

Снимка: Google Street View

Притеснена майка от Варна се свърза с екипа на медия „Нова Варна“, за да сигнализира за агресия спрямо детето ѝ. По нейни думи друго дете е ударило сина ѝ в двора на училище пред очите на учител.

Жената споделя пред екипа ни, че подобно посегателство спрямо сина ѝ не се случва за първи път. „Това е трети случай в рамките на една година“, казва тя. По нейни думи към момента не са взети никакви мерки.

Жената разказва, че детето се е подуло около 30-40 минути след случката, като то е заведено за преглед при съдебен лекар.

Майката посочва, че синът ѝ е ритнат с крак в главата от другото дете по време на игра.

„Детето ми се пука от рев и не иска да ходи на училище, страх го е. Имам разговори с друга майка, която също потвърждава агресия“, казва още майката.

„След множество жалби в инспектората, след множество срещи с директор, след много разговори, това последва отново! То не беше пукната глава, то не беше пукнато чело, то не беше счупена ръка, а сега и това! Какво още трябва да се случи, за да се обърне внимание?“, пише майката в социалните мрежи.

Все още няма официална информация по случая, тъй като предстои жената да подаде жалба в полицията.

Заключение на съдебен лекар:

Касае се за травматични отоци и кръвонасядания в областта на лицето, които с резултат на действието на твърди, тъпи предмети, биха могли да бъдат получени по указаните време и начин. Обусловили са чувство на болка и страдание.

Обективно: Клепачите на дясното око са отекли, мораво насинени в областта на външния очен ъгъл. По горния и долен клепач личат червеникави, петнисти кръвонасядания на площ с диаметър по около 8-10 мм. Странично от външния очен ъгъл се установяват умерено изразен оток, палпаторна болезненост. По гърба на носа се установява ивицесто червеникаво кръвонасядане с ширина около 2 мм., дължина 2 см., ориентирано отдясно наляво и отгоре надолу. Не се установяват други травматични увреждания.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/