in

Застреляха известен певец на булевард в Скопие (СНИМКА)

Колаж: "Нова Варна"

Северномакедонски певец от албански произход е бил прострелян в неделя в Скопие. Става въпрос за 29-годишния Амар Исмани, който е известен сред по-младите фенове на естрадата. Той е бил прострелян на бул. „Никола Карев“, като се съобщава, че стрелбата е била предшествана от масов бой.

Освен, че Амар Исмани е бил ранен смъртоносно, има и други двама младежи, които са пострадали и са настанени в болници.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Amar Ismani (@amar_ismani1)

Певецът е бил прострелян около 23.40 ч. на ул. „Никола Карев“ в Скопие. Според ТВ „Сител“ на мястото на инцидента е забелязан черен автомобил с множество следи от куршуми.

От съобщение на болница „Майка Тереза“ пък става ясно, че Исмани и 19-годишен младеж с инициали О. Б. са постъпили в лечебното заведение с огнестрелни рани. Въпреки опитите на лекарите да спасят Исмани, той е починал 45 минути след полунощ.

Македонски медии съобщават за още един ранен – 24-годишен младеж с инициали Т. А. от Скопие, който е приет в градската болница „Св. Наум Охридски“.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/