in

Борисов побесня заради плакати на Промяната с неговия лик и този на Пеевски

Кадър: Facebook/Политическа Партия ГЕРБ

Делян Добрев от ГЕРБ заяви пред симпатизанти в Търговище, че с решение на ЦИК ще бъде наложено на ПП-ДБ да премахнат рекламните си плакати с лика на Денков, Борисов и Делян Пеевски, заради нарушаване на правилата за предизборна агитация.

„Начинът им на мислене е престъпен. Постоянно се чудят как да нарушат закона. Не са случайни, кучетата, записите, пачките… Дори да са монтирани записите, те пак показват какъв престъпен начин на мислене имат тези хора. Още през 2021 година казах, че са „измамници с бели якички“ и те излязоха точно такива“, коментира Добрев.

„С цялото си нахалство, Денков се снимал с мен и Делян, качил се на бордове и питал кой иска да е премиер. Понеже му хареса да пътува една година, мисли, че пак ще стане премиер. Няма, Ники, да пътуваш. Няма да си премиер повече с тези гаменски похвати“, заяви от своя страна Бойко Борисов.

„Сложил ни там, за да покаже колко е силен. Няма, Ники. Сложи си Киро и Асен, рекламирай се с тях. Само, че от тия записи чуваме една чудовищна група, която прави преврат на службите за сигурност в една страна“, допълва Борисов, съобщава Блиц.

Милионите от кеш са в билбордовете. Аз съм забранил на ГЕРБ да ми слагат физиономията. И сутринта на „България“ като се видях, откачих. Гледам, до мене Денков, изпъчил се – мощен, силен, управленец. Всеки ден бягаха при Делян. Помня го като ден днешен“, казва още той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/