in ,

Фирма във Варна накара хората да се хванат за главите: Ето каква обява за работа пусна

Снимка: Pixabay

Става въпрос за варненска фирма от сферата на високите технологии и уеб дизайна. В обявата за работа пише, че фирмата иска да инсталира две камери, които да снимат техния бъдещ служител през целия работен ден.

Скрийншот на обявата с неустоимото предложение беше споделена във Фейсбук и за денонощие обиколи мрежата. Много хора се възмутиха от написаното.

Само за няколко часа обявата, която беше за UI/UX designer, стана тотален хит в мрежата, но вече е изтрита.

Според много хора този подход е неморален и в разрез с всякакви човешки права и не бива да се толерира по никакъв начин. Други пък подходиха с хумор и коментираха, че в такъв случай биха желали да работят от тоалетната.

„Ние се занимаваме с разнообразни проекти, включващи уеб сайтове, онлайн магазини и уеб базирани платформи. Нашата цел е да разширим и обогатим съдържанието, което предлагаме на клиентите ни“, представят се от фирмата.

Снимка: Facebook

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/