in

Майката на един от пребитите младежи в Златни пясъци: Челюстта му е счупена и има избити зъби и комоцио

Снимка: Google Street View

Жесток побой над младежи е имало във варненския курорт Златни пясъци. Младеж е пострадал тежко след побой от група непълнолетни. Майката на пострадалия младеж публикува във Фейсбук информация за състоянието на сина си и помоли всеки, който е бил свидетел на случилото се, да се свърже с нея:

„Здравейте! Дълго се чудих дали да пиша този пост, но реших, че жестокостта в днешно време сякаш взема превес. Вчера, около 5 часа сутринта, на пешеходната алея на Златни Пясъци, моят син (19 г.), негов приятел на същата възраст, и тяхна приятелка са се връщали от абитуриентски бал на тяхна приятелка, когато са били нападнати от група, по техни спомени повече от 7 в неадекватно състояние – момчета (непълнолетни), в следствие на това е бил нанесен побой над сина ми и неговия приятел.

Последиците са счупена челюст на две места, отворена рана на главата, избити на пръв поглед 3 зъба (просто не може да си отвори устата повече от сантиметър и половина), комоцио на сина ми и удари в главата и крайниците на другото момче.

Били са повалени на земята и ритани с крака и юмруци. Виновните са задържани, или част от тях поне (7 човека) и сме задействали процедури с адвокат за нанасяне на средна телесна повреда. Просто не бих оставила нещата така, тъй като сме потърпевши и оттук насетне сами разбирате какво хранене, лечение, изграждане или поставяне на нови зъби предстои.

Вчера и днес сме по болници и скенери и какво ли още не, синът ми днес беше опериран, понеже челюстта му е счупена. Интересувам се дали има свидетели на станалото, моля да се свържат с мен за по-подробна информация“, пише в понеделник Irena Planimirova Petrova във Фейсбук.

Младежи се сбиха жестоко пред дискотека в Златни пясъци: Имало и непълнолетни

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.