in

Ученик удари в корема свой учител: Всичко започнало заради забележка за облекло

Снимка: Pixabay

Полицията в Благоевград работи по сигнал, според който ученик е ударил учител в коремната област. Физическото насилие е било съпроводено и от обидни квалификации

Съобщава се, че случаят е от вчера (30 май), в благоевградската гимназия „Ичко Бойчев“ в час по физическо възпитание. Мотивът на ученика е забележка, направена от страна на учителя, за непристойно облекло, съобщава бТВ.

Според директора на училището ученикът през вчерашния ден е получил няколко забележки за облеклото си, тъй като училището има определени изисквания за това. Физическото насилие от страна на ученика е било придружено и с обидни квалификации към преподавателя.

За случая е уведомена полицията. Момчето е в 8 клас, а родителите му живеят в чужбина. Това обаче не е първото му такова провинение.

„Наказан е със забележка, с предупреждение за преместване в друго училище заради голям брой отсъствия и лоша дисциплина. Следващата мярка е да отиде в друго училище. Твърдо заставам зад колегата, тъй като искаме да научим учениците на ред и дисциплина“, казва Антон Драгоев, директорът на гимназията.

Днес в училището на проверка влиза и районното управление по образованието, очаквайте подробности за резултатите от нея.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/