in

Четири деца пострадаха при катастрофа по Черноморието навръх 1 юни

Снимки: Мердин Берберов Колаж: "Нова Варна"

За случилото се съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Бургас. Имало е и кола с варненска регистрация, в която са се возили три от децата

На 1 юни около 14:20 ч. по пътя между сунгурларските села Чубра и Пъдарево лек автомобил със старозагорска регистрация, управляван от 68-годишен мъж от с. Славянци, движещ се от с. Пъдарево към с. Чубра, при излизане от ляв завой губи контрол над колата и частично навлиза в лентата за насрещно движение, където се блъска в предната лява част на насрещно движещия се лек автомобил с варненска регистрация, управляван от 39-годишна жена от Стара Загора.

От ПТП пострадали: водачът на автомобила със старозагорската регистрация, получил фрактура на лявата подлакътна кост, без опасност за живота, откаран в болница „Дева Мария“), неговата 67-годишна съпруга от с. Славянци (получила фрактура на дясната ръка, откарана в УМБАЛ – Бургас), 40-годишната им дъщеря от с. Славянци (получила леки наранявания, транспортирана до болница „Сърце и мозък“) и 2-годишния внук на водача и син на 40-годишната жена (получил счупен крак, настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас).

От инцидента пострадали и трите деца на водачката на лекия автомобил с варненската регистрация – двама близнака (на осем години) и 10-годишният им брат. Момчетата са откарани в УМБАЛ – Бургас, като за лечение е настанено само 10-годишното момче със съмнения за спукан далак.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.