in

Автокино ще има във Варна: Еко кога, къде и какви филми да очакваме

Снимка: Галин Желязков, Главен организатор

Във Варна отново ще има Автокино, като този път се завръща с още два нови филма. Това съобщават организаторите за медия „Нова Варна“.

На 6, 7 и 8 юни Автокино отново ще бъде във Варна. Местата са ограничени. Билетите и програмата са на сайта на Автокино.

Тази година всеки един от филмите е с по-специално послание и усещане освен познатото забавление и смях. Подбора на филми предполага семейства, влюбени или деца да подарят на възрастните си родители на емоцията на Автокино. Двете нови предложения са „Опасни шматки“ и „Никога не е просто секс“.

Истински смях и добро настроение е гарантирано с филма „Опасни шматки“ – главните герои, които са двама хаховци, най-добри приятели. И двамата са готини неудачници. Мързеливци, нехранимайковци, схемаджии. Затънали в безвремие и безпаричие, и поредица от нелепи случки.

„Никога не е просто секс“ – комедия за женската еманципация, чийто сюжет е изграден чрез ирония, сарказъм и умерена доза дързост. Четири жени, напълно различни една от друга, с абсолютно различни характери, интереси, морал и бит.

Вдъхновен от разказа на Йордан Йовков, филмът “Чума” е сред първите избрани и посетителите ще се потопят в история за силна любов и жажда за живот, които се борят над безумството. Родители със своите ученици ще могат да се насладят на “Пулсът на танца”, който е първият филм за Спортни танци в България. Един треньор завърнал се в състезанията може да вдъхнови и следващия нов талант.

Българската номинация за оскар “Уроците на Блага” ни учи за границите на нашите принципи, наивността която ни води по път без връщане назад. За проблемите в училище и несгодите в семейството, “Диада” може да преобърне нашето виждане и да ни накара да се замислим за средата и своите избори още от по-ранна възраст.

Автокино се гледа от автомобил на екран с големите 5м х 10м и на височина от земята 2м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града, изписана на екрана. Желаещите да присъстват е необходимо да закупят билет предварително от сайта на киното.

Билети и пълна програма на сайта на Автокино.

Кога и къде?

ВАРНА 

Полигон „Почивка“, по пътя за 3-та буна.
06.06.2024 21:00 ч. „Диада“
06.06.2024 22:30 ч. „Уроците на Блага“
07.06.2024 21:00 ч. „Пулсът на танца“
07.06.2024 22:40 ч. „Чума“
08.06.2024 21:00 ч. „Опасни шматки“
08.06.2024 22:40 ч. – вижте на сайта на Автокино.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/