in

Путин и Ким Чен-ун спорят кой да се качи пръв в колата (ВИДЕО)

Кадър: Instagram/vargasreporta_

Днес президентът на Русия Владимир Путин се срещна с Ким Чен-ун, за да укрепи отношенията си със Северна Корея

Двамата лидери подписаха договор за стратегическо партньорство, който включва клауза за обща отбрана.

Ким подчерта, че Русия играе решаваща роля за поддържането на стратегическия баланс в света, а Путин изрази надежда, че Ким ще го посети в Москва.

„Днес ние подготвихме нов фундаментален документ, който ще бъде в основата на нашите отношения в дългосрочен план. Високо ценим Вашата последователна и непоколебима подкрепа за руската политика, включително в украинското направление“, каза Путин

Още с кацането си на летището в Пхенян, Путин и Ким се оказаха замесени в забавна случка, която бързо си проправи път в социалните мрежи.

Както се вижда на видеото, плъзнало в социалните мрежи, двамата се подканват един друг и спорят кой да се качи пръв в служебната кола. След няколко секунди нерешителност, руският президент Путин в крайна сметка се съгласява пръв да влезе в автомобила.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Vargas Reporta (@vargasreporta_)

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/