in

Намушкаха с нож мъж на улица в София: Издирват нападателите

Колаж: "Нова Варна"

Нападението е извършено днес срещу голям търговски център. Пострадалият е мъж на 62 години, като от него е отнет портфейл, съдържащ 160 лв.

Издирват нападатели, намушкали с нож в рамото 62-годишен мъж на улица в София. По първоначална информация става дума за двама мъже, които след това са откраднали портфейла на жертвата, в който се твърди, че имало 160 лева, съобщава Нова телевизия.

Нападението се е случило на улица срещу голям търговски център на бул. „А. Стамболийски“. Сигнал в Спешна помощ и получен в 13:06 часа. Мъжът е стабилизиран на място и откаран в „Пирогов” с две прободни рани – в областта на мишницата и на предмишницата.

Според очевидци мъжът е преминал ранен през ул. „Брегалница”, търсейки болница. Хора, работещи във фризьорски салон наблизо, са го видели и са извикали Спешна помощ. Мъжът не е от София и не е успял да обясни къде точно е станало нападението. Разказал, че двама млади мъже първо му поискали пари, а след това го намушкали и с нож.

По публикацията работи: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/