in

Зловещо: Съквартиранти живели дни наред с трупа на мъж от Варна в Лондон

Снимка: Pixabay

Труп на българин беше открит в Лондон. Тялото на младия мъж е намерено от негов съквартирант в къща в северната част на града.

По време на огледа на тялото от пристигналия на място екип на полицията се установява ужасяващ факт. Става ясно, че 41-годишният мъж е починал поне 2-3 дни преди да бъде открит.

В сряда, след като мъжът отново не отива на работа, неговият работодател решава да звънне на телефона, който варненецът е оставил за спешни случаи, а именно този на неговия хазяин.

Малко пред 11 часа, едно от момчетата, които живеят с него, влиза в стаята му и открива трупа. Няколко часа по-късно съквартирантите разбират кошмарна подробност – че са живели няколко дни с мъртвия, без дори да разберат. След оглед на тялото, то е закарано за аутопсия в Съдебна медицина, съобщава „Фокус“.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/