in

Цял Бургас изтръпна: Намериха тяло на жена в парк. Минути по-късно и труп на мъж, скочил от 12-ия етаж

Колаж: "Нова Варна"

Кошмарна вечер в Бургас. Първо е намерен труп на жена с прободна рана, а минути по-късно и тялото на мъжа, който я е убил. Той е скочил от 12-ия етаж на блок в к-с „Славейков“, съобщават от бургаската полиция за медия „Нова Варна“

На 20 юни около 18:05 ч. във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение за това, че в парк „Света Троица“ зад храм „Света Троица“ е открито женско тяло с прободна рана в областта на врата.

Детето на убитата жена в Бургас останало само в парка след бруталната гледка

Установено е, че това е 32-годишна бургазлийка, чието тяло е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас. Констатирано е, че извършител на деянието е 35-годишен айтозлия, с когото жената е живяла на семейни начала.

Междувременно около 18:15 ч. във Второ Районно управление – Бургас е получено съобщение за инцидент в района на вх. 3, бл. 10 в к-с „Славейков“, при който от междуетажната площадка на ет. 12 скочил мъж. Установено е, че това е 35-годишният айтозлия, чието тяло е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.