in ,

Варна скърби: Полицай се оказа загиналият мъж при мелето с мотора. Детето му се бори за живота си

Снимки: Facebook

Припомняме, че зверска катастрофа във Варна беляза вчерашния 24 юни. По пътя за кв. Виница е възникнал фатален пътен инцидент. От пресцентъра на ОДМВР-Варна информираха по-рано, че е загинал 47-годишен варненец – водач на двуколесното превозно средство. С него се е возило и дете, което е настанено в реанимация с множество травми и опасност за живота.

Оказва се, че полицаят Аспарух Димитров, който е служил в частите „Сигма“ към 1-во РУ в морската столица, е загинал в смъртоносната катастрофа.

Фатален инцидент във Варна: Моторист загина. Дете, возило се на мотора, е с опасност за живота

Детето му, което пътувало с него, пострада сериозно при сблъсъка.

Информацията разпространяват познати на мъжа:

„Молете се да се пребори и възстанови детенцето му, състоянието му е тежко! Светъл път, приятелче! Пътищата ни са гробища! Млади хора загиват ежедневно!“, призовава Невена Иванова.

„Снощи, при пореден пътен инцидент във Варна беше отнет животът на Аспарух Димитров – полицай! Молете се да се пребори и възстанови детенцето му, състоянието му е тежко! Светъл път, приятелче! Пътищата ни са гробища! Млади хора загиват ежедневно!

В държавата ни правилата за движение по пътищата не се спазват! В България нямаме самосъзнание да пазим живота на всички участници в движението!

България няма ефективно законодателство срещу нарушители и убийци на пътя – нито има справедливи наказания!“, пише жената.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/