in

След срещата с Доган: Какво каза съпредседателя на ДПС

Снимка: Прокуратура

Според  съпредседателя на ДПС Джевдет Чакъров движението не функционира нормално и трябва да се върне към нормалността, това заяви г-н Чакъров, след като излезе от среща с почетния председател на ДПС Ахмед Доган в имота на Доган в парк „Росенец“. На нея присъстваха и депутати и членове на движението.

Очаквайте в скоро време обръщение на нашия почетен председател. Нашите колективни органи не функционират и това повече не може да продължава, посочи Чакъров. Той заяви, че трябва да има стабилност в страната и да се положат всички възможни усилия за съставяне на правителство, предаде Нова телевизия.

По-рано шест коли с представители на ДПС пристигнаха в къщата на почетния председател на партията Ахмед Доган в парк „Росенец“.

Депутатът Рамадан Аталай, който беше изключен преди дни от Парламентарната група на ДПС, също пристигна в къщата на Доган. Аталай не пожела да разговаря с журналистите.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/