in ,

Мъж след пожар край Варна: Изгоряха кошери с пчели, половин село, коне, кучета и коли

Кадър: Facebook/Забелязано във Варна/Radoslav Dinev

През последните дни множество пожари горяха на територията на Варна и областта. Пожарникари, военни, както и доброволци се притекоха на помощ, борейки се с пламъците.

„Всичко приключи! Изгоряха кошери с пчели, половин село, коне, кучета и коли! Да не говорим за обгазяването и дивеча в гората! И всичко това е защото на някой, (аз предполагам кой е) не му се хаби нафта да си изоре нивата като всички останали, ами решил да я запали за по-лесно! В селото няма вода от три дни! На воден режим сме! И ток нямаше заради пожара! Трябваше да ходят да гасят пожар, жени с малки деца и сакати хора, излезли от болницата току-що! Хората носиха вода с микробуси и цистерни за да потушим всички заедно този ад! Благодаря ви хора, че се отзовахте още на първия призив за подкрепа! Не ви знам имената на всички, но ви благодарим от сърце!“, пише Р. Динев в групата „Забелязано във Варна“.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/