in

Полицията във Варна с последна информация за големите пожари, избухнали вчера

Колаж: "Нова Варна"

Както ви съобщихме вчера, голям пожар се е разразил в птицеферма в село край Варна. Днес от полицията съобщават и за друг пожар, пламнал в местност „Боровец – Юг“

Във вчерашния ден в с. Константиново и местност „Боровец“ се разразиха два големи пожара, които бяха предизвикани от човешка небрежност, по първоначална информация.  Четвърто РУ е образувало две досъдебни производства по случаите.

В 12:30 часа е получен сигнал за възникнал огън в бивша селскостопанска постройка – птицеферма. 51-годишен варненец е използвал оксижен, без да спази противопожарните мерки и разразилите се пламъци са изгорили около 500 броя птици.

Два часа и половина по-късно, в местност „Боровец – Юг“ се разразила огнена стихия в стопанска постройка. Там пламъците са обхванали и лек автомобил, който е бил паркиран в близост до имота.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.