in

Джевдет Чакъров след срещата: Активът каза „ДПС без Пеевски“ (ВИДЕО)

Кадър: БНТ

Днес част от актива на ДПС се събра на среща в хотел в София. Целта на срещата е била да бъде потвърдена позицията на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, за исканите оставки на председателя Делян Пеевски и част от ръководството.

„Говоря от името на целия актив – близо 500 човека, които са дошли от цялата страна, от всички структури, които предложиха да проведем тази среща. Изцяло този актив застава зад призива на д-р Ахмед Доган за оставката на Делян Пеевски и посочените хора в неговото обръщение. Всички призоваха за ДПС без Пеевски”, заяви Чакъров след провелата се среща.

„Второ. Целият актив сме решили да не се допусне каквото и да е етническо напрежение в страната. ДПС е в основата на етническия модел, заедно с демократичната общност, ДПС е за етническия мир”, каза Чакъров.

„Трето – няма да се позволи подмяна в партията. ДПС е в оздравителен процес, ДПС ще върне ценностната система и демократичните принципи ”, каза Чакъров. „Ще има и други срещи с актива”, допълни той.

Повратен момент за ДПС: Какво се случва още днес?

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.