in

Пак пиянски скандал: Още една фолк певица у нас ли е шофирала пияна?

Колаж: "Нова Варна"

По неофициална информация фолк певицата Кати е хваната да шофира пияна в столичния квартал „Люлин“. Там ретро звездата била задържана за шофиране в нетрезво състояние.

След изпълнението известната изпълнителка на „Пеперуда” и „Лунна нощ” реши да разясни ситуацията в личния си профил във Фейсбук, но впоследствие изтри публикацията.

В интригуващото си съобщение тя призова последователите си да не вярват на слуховете около нея и ги увери, че истината скоро ще излезе наяве. Освен това тя намекна за определено лице, наричано „малко момче“, което уж е изиграло роля в отнемането на книжката й за автомобил.

Фолк звездата Кати е отказала алкохолна проба след шофиране в неадекватно състояние

„Не вярвайте на клюките за мен! Скоро ще научите истината. Заради едно „момченце“, което каза „Майка ми те мрази“, ми отнеха книжката на колата. Скоро ще Ви разкажа, много подробно всичко!“, написа тя.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/