in

Известна певица с шокиращо признание: „Не знам как се пуска пералня“

Колаж: "Нова Варна"

Лили Алън шокира своите феновете, след като призна, че си няма идея как се използва пералня.. Тази задача се падала на съпруга ѝ и на децата ѝ.

Лили Алън може да има страхотен глас, но тя ясно даде да се разбере, че не е жената, на която да се обадите, ако някога имате нужда от помощ с домакинските си задължения.

39-годишната певица и текстописец разкри, че въпреки че проявява голям интерес към всичко, свързано с модата, и факта, че наскоро е усъвършенствала стила си, тя няма идея как да изпере всичките си крещящи дрехи и дизайнерски облекла, предава UNILAD.

Тя обясни, че това е задача, която я изпълва със „страх“, тъй като няма представа как да работи с пералня по време на скорошен епизод на нейния Miss Me? подкаст, който тя води заедно с британската телевизионна звезда Микита Оливър.

Алън разкри дълго пазената тайна по време на последния епизод на подкаста, което остави феновете на британската певица зашеметени от липсата й на познания за пране.

Тя каза: „Искате ли да знаете една тайна? Не знам как да използвам пералня. Имам този страх от свиване и боядисване на дрехи, така че просто не го правя. Дейвид и децата перат, аз гладя, но дори не обичам да слагам нещата в сушилнята. Страх ме е.“

Алън призна, че вместо това отговорността за поддържането на дрехите чисти пада върху нейния съпруг и актьор Дейвид Харбър, който е участвал в сериали като Hellboy, Stranger Things, Suicide Squad и The Equalizer.

Но ако съпругът й е зает по друг начин, дъщерите й Етел (12 г.) и Марни (11 г.), които споделя с бившия си съпруг Сам Купър, трябва да изперат всичко в коша за пране.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/