in

Протест във Варна заради затвореното кръстовище със светофар (СНИМКИ)

Снимка: В. Йорданов

Припомняме, че вчера стана ясно, че е било затворено кръстовището със светофар на бул. „Княз Борис I“ и ул. „Янаки Богданов“, в кв. „Бриз“. Това породи голямо недоволство у много от живущите в района.

„Това действително е най-нелепото нещо, което е сътворено към момента в града, особено като се има предвид, че предимно заради не умеещи да шофират в кръговите кръстовища хора, входовете на въпросните, неминуемо се превръщат в безобразни тапи… На кого и защо пречеше точно този светофар, че решихте чрез премахването му да задръстите цялото трасе, преди, в и след двете „съседни“ кръгови?!“, написа недоволна варненка във Фейсбук още вчера.

По-късно от общината пуснаха информация, че затварянето е временно.

Оттам обясниха, че временното спиране на светофарната уредба се налага с цел да се редуцира трафикът по бул. „Княз Борис I“, който се очаква да се увеличи след затварянето на ул. „Арх. Манол Йорданов“.

Вчера много хора излязоха на протест заради изключването на светофара на Горчивата чешма на Почивка и невъзможността да стигнат до домовете си в Свети Никола.

Снимка: В. Йорданов
Снимка: В. Йорданов
Снимка: В. Йорданов
Снимка: В. Йорданов

Снимка: В. Йорданов

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.