in

Крави завладяха плаж на родното Черноморие (ВИДЕО)

Колаж: "Нова Варна"

Плажуващи на български останаха шокирани при вида на нашествие от крави. Според публикации на видео, което се върти в социалните мрежи, животните превземат плажовете в Созопол. 

От публикуваните кадри се вижда, че кравите не просто се разхождат по плажните ивици, а и се разхлаждат в морската вода, заедно с туристите.

Припомняме, че преди няколко месеца безпризорни крави бяха създали извънредна ситуация край Терминал 1 в столицата.

Тогава стадо крави се сляха с потока на движение и създадоха голям хаос на пътя.

Стигна се дори до това униформени да ескортират кравите към поляните встрани, с цел да ги отдалечат от натовареното кръстовище.

Беше създадена сериозна предпоставка за ПТП.

Миналата година имаше и друга ситуация с безпризорни животни. Стадо крави и бикове се озоваха на паркинг в София. Тогава един от биковете дори направи опит да нахлуе в дрогерия, блъскайки по вратата.

След инцидента кмета на район „Кремиковци“ беше заявил, че това не е първият инцидент с животните. Били подавани множество сигнали на местната власт до Агенцията по безопасност на храните.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Toxic 🩸 (@bulgariantoxicsociety)

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/