in

Пеевски: Президентът е в пълна зависимост от един селски кръчмар

Колаж: "Нова Варна"

Председателят на Парламентарната група на на ДПС Делян Пеевски коментира водените разговори от ИТН за подкрепа за правителство с третия мандат

Лидерът на ДПС открито призова „Има такъв народ“ да върнат мандата.

„ИТН да връщат мандата и да отиваме на избори. Стига с това шоу, шоуто трябва да свърши“, каза Делян Пеевски.

„Едно обещавам, аз – Делян Пеевски, ще дам истината за всички на хората, моята кампания ще бъде развенчаване на целия политически модел. Хората трябва да видят истината и да получат ново начало“, каза той пред журналисти в парламента.

Относно отношенията с държавния глава Румен Радев, Делян Пеевски заяви, че „ще стигне до края и цялата истина за президента ще излезе наяве“.

Той отново го нарече „мистър Кеш“. На въпрос колко е кешът, Пеевски отговори: „Можете да проверите колко назначения има в енергетиката и на касиера Копринков, Николай Копринков, главният касиер на „мистър Кеш“.

„Българският президент е в пълна зависимост от един селски кръчмар от село Труд. Седя си зад думите. Той е в абсолютна зависимост от този човек“, добави Пеевски.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.