in

Борисов заподозря нова коалиция

Кадър: Нова телевизия

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов няма стабилно мнозинство за съставяне на редовен кабинет. Той заподозря нова коалиция между „Възраждане“, ДПС и ПП-ДБ. По негови думи Пеевски, Костадинов и Денков са едно.

„Вчера направиха мнозинство срещу мен – Пеевски и „Възраждане”. Пеевски, Костадинов, Денков са едно. Иначе къде е логиката да хващаш някой кмет и да го докарваш в парламента, за да го разпитваш”, заяви Борисов във връзка със създадената в четвъртък временна парламентарна комисия за кмета на Доспат от ГЕРБ – Елин Радев.

Относно списъка, представен от Делян Пеевски, в който според него има „касиери в енергетиката на Румен Радев“, Бойко Борисов посочи, че корупцията по високите етажи на властта в последните четири години не се бори и подчерта, че ГЕРБ не участва и няма нито един човек по високите етажи. „Не знам какво е оставил Пеевски, а и да ви кажа вече не ме интересува. За тези четири години ние чухме всичко отвратително грозно между всички лидери, институции, убихме си авторитетите и хаосът е пълен. Кой е лош, кой е добър – първо има институции, но най-важното определят хората“, заяви Борисов.

„С мъка се запознах с това как върви строежът на автомагистрала „Струма“, каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ определи булевардите в София като зебри. „Грозна картина при чисто нови булеварди, направени от нас. Затова ние ще говорим какво ще направим, с какво ще надградим. Това ще прави ГЕРБ. Другите нека си носят списъци“, каза още той за предстоящата кампания.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/