in

Нов скандал на Олимпийските игри: Златен олимпийски медалист спи в парка

Колаж: "Нова Варна"

Златният олимпийски медалист Томас Чекон е бил забелязан да спи в парк в Париж заради лоши условия в олимпийското село.

Саудитският гребец Хюсеин Алиреза публикува снимка на Чекон, дълбоко заспал върху бяла кърпа под дърво в събота, предава The New York Post.

Италианският плувец, който спечели златото на 100 метра гръб, вече се оплака публично от настаняването в олимпийското село, което беше развалено по време на Игрите в Париж, след като не успя да стигне до финала на 200 метра гръб в сряда.

„Няма климатик в селото, горещо е, храната е лоша“, каза Чекон пред The ​​Sun. „Много спортисти се местят поради тази причина: това не е алиби или извинение, това е реалността, която може би не всеки знае.

„Разочарован съм, че не стигнах до финала, но бях твърде уморен. Трудно се спи както през нощта, така и следобед. Тук наистина се боря между жегата и шума“.

На 26 юли беше дадено началото на XXXIII Летни олимпийски игри Париж 2024. За пръв път церемонията не се състоя на стадион. Декор на събитията бяха центърът на Париж и неговата главна артерия – река Сена.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/