in

Цяла България стиска палци на Карлос Насар и на гимнастичките ни на Олимпийските игри

Колаж: "Нова Варна"

В момента щангистът Карлос Насар и ансамбълът ни по художествена гимнастика са големите надежди на България за златен медал от Олимпийските игри в Париж, Франция.

Българската звезда във вдигането на тежести демонстрира самочувствие преди да излезе в категория до 89 кг на 9 август от 16:00 часа.

„Дори от този ден да не пипна щанга до началото на Олимпиадата, мисля, че ще смажа конкуренцията. Много е важно да се познаваш с човека, който ти прави тренировъчната програма, защото за всеки е индивидуално и различно. Денят ми минава с две тренировки, четири масажа и четири хранения“, сподели Насар в първия си влог в канала си в YouTube за Олимпийските игри в Париж.

Цяла България стиска палци и на момичетата от ансамбъла ни по художествена гимнастика като възможността те да вземат златните медали е 41,7%.

За медалите във френската столица ще се борят Боряна Калейн и Стилияна Николова в индивидуалната надпревара, както и ансамбълът в състав София Иванов, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов, Маргарита Василева и Магдалина Миневска.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/