in

Костадинов с нови разкрития около спречкването в НС: Божанков отишъл след Стоянов в тоалетната и отправял неприлични реплики

Колаж: "Нова Варна"

Както вчера ви съобщихме, депутатът Явор Божанков от ПП се оплака, че колегата му от „Възраждане“ Коста Стоянов го обидил с неприлични думи и му налетял на бой.

От видео, което беше качено във Фейсбук, в действителност се вижда как Стоянов се приближава към Божанков и други депутати отиват да ги разтървават.

Депутат от Варна се сдърпа с Божанков: „Ей, пе*ал“ (ВИДЕО)

След сдърпването между депутатите, лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов излезе с позиция във Фейсабук, в защита на Стоянов.

Той заяви, че не е била разяснена цялата истина около случилото се.

„Вчера един депутат от ППДБ, Божанков, влиза в тоалетната след депутат от „Възраждане“, Стоянов, и започва да му отправя реплики, които няма как да споделя, защото възпитанието не ми позволява“, разкри Костадинов.

След като думата „пе*ал“ заехтя в НС около депутатската свада: Божанков разказа какво се е случило

„Ответната реакция на Стоянов изведнъж се превърна в новина за всички медии, а лицето Божанков, очевидно изпитващо нужда да заговаря мъже в мъжките тоалетни, беше превърнато в жертва. Излишно е да казвам, че истината не беше казана, а Стоянов не беше потърсен за коментар. Друг въпрос е какво прави Божанков в мъжката тоалетна, която очевидно е само за мъже“, добави лидерът на „Възраждане“.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.