in

Арестуваха рапъра Травис Скот заради бой в петзвезден хотел

Снимка: Instagram/travisscott

Стана ясно, че световноизвестният рапър Травис Скот е бил арестуван след предполагаем бой между охранител и собствения му бодигард в луксозен петзвезден хотел в центъра на Париж. Това съобщиха френските власти днес.

„Можем да потвърдим, че на 9 август 2024 г. полицейски служители бяха извикани в хотел George V и арестуваха рапъра с прякор Травис Скот за нападение над охранител“, се казва в изявление на прокурора в Париж, предава Ен Би Си Нюз.

„Охраната се намеси, за да отдели рапъра от бодигарда му. Прокуратурата в Париж пренесе случая в 1-ви район на съдебната полиция“, се казва в изявлението, без да се съобщават повече подробности.

33-годишният Травис Скот, чието истинско име е Жак Бермон Уебстър II, беше заснет сред тълпата на полуфинала на олимпийския баскетбол за мъже в четвъртък.

Хотел George V, който се намира в близост до известния парижки Шанз-Елизе и с изглед към Айфеловата кула, може да се похвали с множество ресторанти със звезди Мишлен.

Припомняме, че Скот беше арестуван и през месец юни по обвинение в пиянство, след като се твърди, че е крещял на хора на яхта в Маями Бийч, Флорида. Тогава неговият адвокат каза, че инцидентът е обикновено „недоразумение“.

Скот не е говорил публично и все още не е реагирал на ареста. Асошиейтед прес съобщи, че се е свързала с представител на Скот, но не е получила отговор.

Превод и редакция: Пламена Сутева

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/