in

Разбиха на пух и прах тезите на Коцев за изсечените дървета в Аспарухово

снимка: Фейсбук

30-годишният Кристиан Ганчев от ГЕРБ публикува своя позиция в социалната мрежа Фейсбук. Той е депутат за първи път и влиза с варненската листа на партията. Ето какво се казва в неговата позиция: 

Скъпи жители на град Варна и в частност на район „Аспарухово“!
🍀 Като човек роден, израснал в „Аспарухово“, народен представител и разбира се един от Вас, се чувствам длъжен да взема отношение, относно казуса с изсичането на дългогодишните кедри и разрешението за строеж на добре познатото ни място в центъра на квартала, а именно така нареченото “МАК Нейчев”.
🪵 Бях на протеста, организиран преди отсичането на дърветата, за да чуя мнението на гражданите, но кметът на град Варна не дойде. Чух и видях становището на г-н Коцев при срещата му с жителите на района, след свършен факт, а то е лъжовно и манипулативно – че ПУП-ът издаден от 2016 г. е виновен за всичко случващо се.
Г-н Коцев,
❗️❗️❗️1. Вие можехте да обжалвате решението на съда за отсичането на дърветата, но срокът е изтърван.
❗️❗️❗️2. Вие можехте да не одобрите изсичането на въпросните кедри, защото това е в пълномощията на кмета на град Варна! Вместо това сте разписали заповед на 08.01.2024 г. същите да бъдат премахнати!
❗️❗️❗️3.Главният архитект, назначен лично от Вас, можеше да не одобри разрешението за строеж(а го прави месец април тази година), с основание запазването на околната среда.
😡 Закъснялата Ви реакция след като вече част от дърветата са премахнати, с Ваша заповед!, буди единствено недоумение и поражда съмнения относно способността Ви да вземате адекватни и навременни решения!
❗️❗️❗️Процесът вече е безвъзвратен, благодарение и единствено на Вас!
🙏 Моля Ви спрете да се оправдавате, да правите лъжливи внушения и да се опитвате да замазвате очите на хората, защото с това Вашата некомпетентност личи още повече!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/