in

Подробна прогноза за времето през новата седмица

Снимка: Община Варна

През първите дни от новата седмица ще бъде предимно слънчево, с купеста облачност в следобедните часове, вероятността за валежи е малка. Вятърът ще е слаб, променлив по посока.

Максималните температури в повечето места ще са между 33° и 38°. В средата на седмицата над североизточните райони и планините и планинските райони в Югозападна България ще има по-значителни временни увеличения на облачността и там се повишава вероятността за изолирани краткотрайни валежи. Вятърът ще бъде от източната четвърт. В Източна България температурите слабо ще се понижат, в Западна и Централна ще останат почти без промяна.

В петък на повече места из страната ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. В събота ще превали и прегърми главно в планините в Югозападна България. Температурите слабо ще се понижат.

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/