in

Морето взима жертви: Трима се удавиха. Още не е установена самоличността на единия

Снимка: Pixabay

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас съобщават за трима мъже, удавили се в морето през изминалите дни.

На 9 август около 08.55 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за инцидент на плажа пред хотел, при който в морето се удавил 35-годишен мъж от Нови Искър. При извършения оглед видими следи от насилие не са констатирани. Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава.

На 10 август около 07.35 ч. в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за това, че на бреговата ивица на Северния бургаски плаж е намерен мъжки труп (същият и към момента е с неустановена самоличност). Тялото на мъжа е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава.

На 10 август около 15.40 ч. в Районно управление – Созопол е получено съобщение за удавен мъж на Централния плаж в Созопол до пост №2 – установено е, че това е 74-годишен софиянец. Тялото му е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава.

Публикувано от Пламена Сутева

Завърших Икономически университет - Варна със специалност “Реклама и медийни комуникации” и специалност “Маркетинг”. Медийните комуникации и писането са моята страст. С работата си желая да съм полезна на обществото.